Foglalási szabályzat

Foglalási szabályzat

Időpont foglalása hajvágásra

Hajvágásra időpontot on-line vagy telefonon keresztül tudsz kérni.

Időpont foglalása hajfestésre vagy hajegyenesítésre

Hajfestésre időpontot csak telefonon keresztül tudunk adni. Így át tudjuk beszélni a részleteket pl.: hogy milyen festést is szeretnél, az mennyi időt vehet igénybe stb.

Időpont lemondása

Az időpontot telefonon vagy üzeneten keresztül tudod lemondani, nyitvatartásunk ideje alatt.
Amennyiben 24 órán belül mondod le az időpontot, abban az esetben a szolgáltatás munkadíja felszámításra kerül, melyet a következő alkalommal számítunk fel.

Első időpont foglalás hajfestésre vagy hajegyenesítésre

Időpont foglalás esetén előleget kérünk új vendégeinktől, ami a szolgáltatás várható díjának mértékétől függően 5.000 Ft vagy 10.000 Ft. A kifizetett foglaló összege természetesen fizetéskor levonásra kerül a végső árból.

A foglaló kifizetése egy biztosíték arra, hogy a vendég megjelenjen az adott időpontban. Egy utolsó pillanatban történt lemondás kárt okoz a szalonnak, hiszen fodrászaink akkorra már nem tudnak más vendéget hívni az üres időpontra és ez anyagi kiesés nekik. A nagy hajfestéseknél (balayage, ombre, színkorrekció, teljes hajszínváltás, hajegyenesítés stb.) minimum 10.000 Ft előleget számítunk fel (az ár a munkafolyamat nagyságától függően változhat). A foglalás csak a foglaló megfizetése után lesz érvényes. A foglaló megfizetését utalással, vagy személyesen tudod rendezni.

A kifizetett foglaló összege természetesen fizetéskor levonásra kerül a szolgáltatás végösszegéből.

Lemondás:

• 24 órával az időpont előtti lemondás esetén új időpontot foglalhatsz és a foglalót átviheted az új foglalásra. Amennyiben végleg szeretnéd lemondani a szolgáltatást a foglaló természetesen visszajár,
• Ha 24 órán belül mondod le az időpontot, a foglaló nem jár vissza.

Késés az időpontról
Mint minden hajszalon, mi is szoros időbeosztás szerint dolgozunk, munkarendünkbe legfeljebb 10 perces késés fér bele! Ezért kérjük légy pontos! Ha késel, kérjük jelezd telefonon (0620 381 7020). Ha többet késel 10 percnél sajnos előfordulhat, hogy várnod kell az érkezést követően, vagy egy olyan kisebb időigényű szolgáltatást kell választanod, ami belefér az eredeti időkeretbe. Ha a késés miatt a szolgáltatást már nem tudjuk elvégezni, úgy a megfizetett foglaló a kiesett munkaidő fedezésére a szalonnál marad.

Köszönjük megértésed!

Hair and Style csapata